Bouwbedrijven
Zorginstellingen
Vastgoedbeheerders
Vereniging van eigenaren
+ 0343 476800
Contactgegevens
H & K Lift Quality B.V.
Velperengh 36
3941 BZ Doorn
info@hk-liftquality.nl

Nieuws

Nieuwbouw liftinstallaties voor Patrimonium

24/04/2019 Nieuwbouw liftinstallaties voor Patrimonium

2 MRL nieuwbouw liftinstallaties opgeleverd bij onze opdrachtgever Patrimonium te Veenendaal. Kollmorgen besturing met Ziehl-Abegg frequentie regelaar.

Lift renovatie

24/04/2019 Lift renovatie

H & K Lift Quality is uw perfecte partner om uw liftinstallaties te renoveren en/of vervangen. Steeds meer klanten worden door onze producten en service positief verrast.

Mindervaliden hefplateau

22/06/2018 Mindervaliden hefplateau

2 Nieuwe mindervaliden heftplateaus geleverd na volle tevredenheid van onze klant.

Project Toren Restaurant

13/02/2018 Project Toren Restaurant

Project Toren Restaurant Van der Most Het is bijna zover, volgende week wordt de installatie door TUV Nederland gekeurd en gecertificeerd. Daarna zal deze voor de komende 5 jaar in Rotterdam te bewonderen zijn.

Lift renovatie kasteel Helmond

25/08/2017 Lift renovatie kasteel Helmond

In opdracht van gemeente Helmond en Eurlicon heeft H & K Lift Quality B.V. de liftinstallatie bij het kasteel in Helmond volledig vervangen. De werkzaamheden waren onderdeel van een grootschalig renovatie. De oude hydraulische liftinstallatie hebben wij vervangen voor een machinekamer loze tractie lift met een bijzonder afwerking.

De hoogste kwaliteit liftonderhoud en liftrenovatie

25/08/2017

H&K Liftquality B.V. garandeert de beste kwaliteit liftonderhoud en liftrenovatie voor alle merken en type liftinstallaties. Heeft u een geheel nieuwe lift nodig? Wij bouwen voor u de beste lift die past bij uw wensen en budget. De klant staat bij onze organisatie centraal. Wij luisteren graag naar uw wensen en stoppen pas als u 100% tevreden bent. Met ons ervaren Team liftmonteurs zorgen wij dagelijks voor tevreden klanten door het hele land. Wij werken voor: Zorgcentrums, Verenigingen van

De Elf Provinciën

13/01/2015 De Elf Provinciën

De Elf Provinciën heeft gekozen voor H&K Lift Quality B.V. De Elf Provinciën BV is een Vastgoedbeheerkantoor en werkt exclusief voor een groep particuliere beleggers. De Elf Provinciën is de intermediair tussen eigenaren en huurders. Vanuit het kantoor in Zeist verzorgt zij de verhuur van de bij haar in beheer gegeven objecten evenals het financiële en technische beheer. Hoogwaardige kennis van alle type liften, flexibiliteit, snelle aanrijtijden, uitgebreide dienstverlening en een zeer

Woonzorgcentrum de Koperhorst

13/01/2015 Woonzorgcentrum de Koperhorst

Woonzorgcentrum de Koperhorst is een zelfstandige organisatie die verschillende soorten wonen en zorg aanbiedt aan ouderen. Om de mobiliteit en het comfort in de gebouwen te waarborgen waren diverse renovatie- werkzaamheden aan twee verouderde liftinstallaties noodzakelijk. Woonzorgcentrum de Koperhorst heeft gekozen voor H & K Lift Quality B.V. voor de uitvoering van deze werkzaamheden en voor het onderhoud van alle liftinstallaties.

Warande

05/01/2015 Warande

Stichting Warande kiest ook voor hoge kwaliteit. De stichting Warande heeft gekozen voor een samenwerking met H&K Lift Quality B.V. Hoogwaardige kennis van alle type liften, flexibiliteit, snelle aanrijtijden, uitgebreide dienstverlening en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding hebben de uiteindelijke keuze bepaald. Warande is een organisatie die wonen, service en zorg biedt op de Utrechtse Heuvelrug en Houten. Warande verzorgt arrangementen op maat voor senioren die het versterken en

Project stichting Innoforte “Lorentzhuis”

05/01/2015 Project stichting Innoforte “Lorentzhuis”

In opdracht van stichting Innoforte zijn wij benaderd door bouwbedrijf van Zoelen met het verzoek een offerte voor renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op te stellen. Met de beste technische oplossing tegen de beste prijs werd ons deze opdracht gegund. Het project bestond uit 3 fases: Fase 1: Besturing met Frequentieregeling en machine vervangen, oude draaideuren vervangen voor brandwerende automatische deuren. Fase 2: Het leveren en installeren van een nieuwbouw liftinstallatie.

VvE De Beau Lieu kiest voor H & K Lift Quality B.V.

05/01/2015 VvE De Beau Lieu kiest  voor H & K Lift Quality B.V.

Stef Le Large de Vilvent,beleidscommisie VVE Beau Lieu: "De 25-jaar oude lift (met 3 stopposities: 1e etage-parterre-parkeerkelder) in ons appartementencomplex, bestaande uit 16 wooneenheden in 2 woonlagen, was aan renovatie toe. Het principe van de verouderde liftbesturing bestond uit een transportsnelheid en een naderingssnelheid. Bij het bereiken van de stoppositie ging de rem erop, wat een minder comfortabel gevoel gaf. Voor de renovatie hebben wij een 3-tal offertes aangevraagd. De

Lift renovatie VvE Leersum

06/01/2015 Lift renovatie VvE Leersum

Steeds meer klanten vertrouwen op H & K Lift Quality. Het bestuur van deze vereniging van eigenaren in Leersum had besloten dat na 24 jaar hun liftinstallatie een renovatie verdiende om zo de goede en veilige werking van de lift te kunnen waarborgen. Gezien de slijtage waren in dit geval een nieuwe besturing en liftmachine nodig, welke renovatie naar volle tevredenheid door H & K Lift Quality is uitgevoerd.

Lift renovatie VvE Rosmalen

06/01/2015 Lift renovatie VvE Rosmalen

Lift renovatiewerkzaamheden uitgevoerd door H & K Lift Quality B.V. Besturing, Machine + motor, Staalkabels, Snelheidsbegrenzer, Drukknoppen, Kooi interieur Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd naar volle tevredenheid van de klant, de installatie is goedgekeurd en opgeleverd.

Zorggroep Sint Maarten content met H&K Lift Quality

07/01/2015

Onlangs leverde Liftintermediair, in opdracht van Zorggroep Sint Maarten te Denekamp , ons drie liftmoderniseringen op twee locaties te Lochem: Woonzorgcentrum Gudula (2 liften) en Huize Sint Jozef (1 lift). Op termijn staan voor beide locaties nieuwbouwplannen gepland. Om de huidige liften tot aan dat moment betrouwbaar te laten functioneren, waren aanpassingen noodzakelijk. We interviewden Martijn Groeneveld, Gebouwbeheerder van de afdeling Vastgoed Bouw & Beheer, hierover. Martijn: “Wij

Demontage achtbaan

07/01/2015 Demontage achtbaan

Demontage project achtbaan Amsterdam Dungeon. Op deze bijzondere locatie heeft H & K Lift Quality in samenwerking met de firma Van der Most zorggedragen voor de demontagewerkzaamheden van de achtbaan.

Lift renovatie Lorentzhuis

11/04/2014 Lift renovatie Lorentzhuis

Renovatie zorgcentrum Lorentzhuis aan de Rijnstraat in Velp. H & K Lift Quality draagt zorg voor de renovatiewerkzaamheden van de bestaande liftinstallaties en het plaatsen van een nieuwe brandweerlift.