Bouwbedrijven
Zorginstellingen
Vastgoedbeheerders
Vereniging van eigenaren
Contactgegevens
H & K Lift Quality B.V.
Velperengh 36
3941 BZ Doorn
info@hk-liftquality.nl + 0343 476800

Nieuws

Project stichting Innoforte “Lorentzhuis”

05/01/2015 Project stichting Innoforte “Lorentzhuis”

In opdracht van stichting Innoforte zijn wij benaderd door bouwbedrijf van Zoelen met het verzoek een offerte voor renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op te stellen. Met de beste technische oplossing tegen de beste prijs werd ons deze opdracht gegund.

Het project bestond uit 3 fases:
Fase 1: Besturing met Frequentieregeling en machine vervangen, oude draaideuren vervangen voor brandwerende automatische deuren.

Fase 2: Het leveren en installeren van een nieuwbouw liftinstallatie. Technische details: 1600kg, 21 personen. De lift voldoet geheel aan de huidige normering en brandweervoorschriften.

Fase 3: Renovatie duplex liftinstallatie, vervangen van besturingssysteem, drukknoppen, communicatiesysteem en bekabeling. Aanbrengen van o.a. soepele liftkabels en energiebesparende verlichting.
De werkzaamheden van de complete installaties zijn geheel binnen de planning opgeleverd.

De installaties zijn met vlag en wimpel door de testen gekomen en door de TUV gekeurd.

Op 12 April 2014 heeft Aannemersbedrijf Van Zoelen een vrijwilligersdag georganiseerd. Alle bouwpartijen betrokken bij dit grootschalige renovatieproject hebben zich op deze dag vrijwillig ingezet om voor de bewoners o.a. bloembakken te timmeren en het gebouw een grote opfrisbeurt te geven. Deze dag werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarna alle medewerkers, bewoners en bouwend personeel werden getrakteerd op een heerlijk Italiaans ijsje aangeboden door H&K Liftquality B.V. De staf, medewerkers en bewoners hebben zo een onvergetelijke dag mogen beleven.

Door de prettige en soepele samenwerking heeft de directie van de stichting en het tehuis besloten om ook het volledige onderhoud uit te besteden aan H&K liftquality B.V.

Onlangs is ook een zusterorganisatie geïnteresseerd geraakt in H&K Liftquality B.V. en is de aanvraag voor het onderhoud en de renovatie van zeven liften bij ons in behandeling.

Photo Gallary

Video Gallary