Bouwbedrijven
Zorginstellingen
Vastgoedbeheerders
Vereniging van eigenaren
Contactgegevens
H & K Lift Quality B.V.
Velperengh 36
3941 BZ Doorn
info@hk-liftquality.nl + 0343 476800

Nieuws

VvE De Beau Lieu kiest voor H & K Lift Quality B.V.

05/01/2015 VvE De Beau Lieu kiest voor H & K Lift Quality B.V.


  Stef Le Large de Vilvent,beleidscommisie VVE Beau Lieu:
  "De 25-jaar oude lift (met 3 stopposities: 1e etage-parterre-parkeerkelder) in ons appartementencomplex, bestaande uit 16 wooneenheden in 2 woonlagen, was aan renovatie toe. Het principe van de verouderde liftbesturing bestond uit een transportsnelheid en een naderingssnelheid. Bij het bereiken van de stoppositie ging de rem erop, wat een minder comfortabel gevoel gaf.

  Voor de renovatie hebben wij een 3-tal offertes aangevraagd. De aanbieding van H&K liftquality uit Doorn was voor ons de meest gunstige. Alvorens een aanbieding aan ons uit te brengen, hebben zij eerst de installatie aan een grondig onderzoek onderworpen en aan ons uitgelegd wat een adequate oplossing zou zijn. In de daarop volgende offerte waren de uit te voeren werkzaamheden gedetailleerd beschreven en werd een duidelijke opgave gedaan van mogelijke opties en de daarmee gemoeide kosten.

  De order voor ombouw naar een frequentieregeling, vervanging van de motor, aandrijfunit en de bedieningspanelen is daarom bij H&K liftquality B.V. geplaatst. Zeker ook omdat de prijs-kwaliteit verhouding gunstiger was dan die van de concurrenten. De door H&K opgegeven planning gaf aan dat de lift 14 dagen buiten werking zou zijn. Deze planning is exact aangehouden. Tussentijds boden H&K medewerkers zelfs hulp aan oudere bewoners, die wat moeite hadden met zware tassen, door de lift op handbediening te laten werken.

  H&K was bovendien bereid om bewoners een storing te demonstreren. Binnen de geplande 14 dagen heeft ook de door H&K geregelde belastingtest en officiële keuring plaatsgevonden. Voor het oplossen van een kleine storing naderhand was H&K binnen een half uur aanwezig. Het comfort van liftgebruik is door de besturing sterk verbeterd, waaraan ook de LED-verlichting en het display-paneel in de cabine bijdragen.

  Overigens is er een bijkomend voordeel van de ombouw naar een frequentieregeling, namelijk dat er een veel lagere piek in de aanloopstroom is, waardoor de aansluitwaarde van de stroomsterkte voor het complex omlaag kan, hetgeen jaarlijks een aanzienlijke besparing oplevert".

  Namens de beleidscommisie, VVE Beau Lieu Stef Le Large de Vilvent

  Photo Gallary

  Video Gallary