Bouwbedrijven
Zorginstellingen
Vastgoedbeheerders
Vereniging van eigenaren
+ 0343 476800
Contactgegevens
H & K Lift Quality B.V.
Velperengh 36
3941 BZ Doorn
info@hk-liftquality.nl

Nieuwbouw

Op de markt zijn op dit moment talloze liftfabrikanten. H & K Lift Quality is op zoek geweest naar liftproducenten die voldoen aan onze hoge standaardeisen voor kwaliteit en duurzaamheid waarvan het product voor iedereen vrij op de markt verkrijgbaar is met de hoogste prijs-kwaliteit verhouding.

Voor elk nieuwbouwproject wordt gezocht naar het best bijpassende product, hiervoor heeft H & K Lift Quality gekozen om met meerdere liftproducenten samen te werken om er zeker van te zijn dat de door ons aangeboden liftinstallatie de beste optie is voor uw project.

Alle door ons gekozen liftinstallaties zijn voorzien van CE certificering. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat alle liftinstallaties die door ons geleverd en geinstalleerd worden voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

H & K Lift Quality levert onder andere de volgende type liftinstallaties:

  • Personen Liften
  • Goederen Liften
  • Platform Liften
  • Auto Liften
  • Trap Liften
  • Home lift

U kunt kiezen uit de volgende opties afhankelijk van uw project:

Liftinstallatie zonder machinekamer.
(bouwkundig kunt u hiermee veel kosten besparen)

Liftinstallatie met machinekamer.
(gemakkelijk in onderhoud, groot gamma aan universele onderdelen)

Hydraulische Lift.
(Eenvoudige techniek, tegenwoordig leverbaar met ingebouwde hydraulische unit in de besturingskast waardoor er weinig ruimte nodig is)

Lifttechniek

Liftonderhoud

De levensduur en het optimaal functioneren van uw liftinstallatie is afhankelijk van deskundig en professioneel onderhoud.

Lees Meer »