H & K Lift Quality B.V.

Hoe willen wij ons inzetten voor onze klanten:

Ons doel : Opkomen voor de belangen van de klant, gebaseerd op duurzaamheid en verantwoordelijkheid, respect voor elkaar en een evenwichtige verdeling van rechten en verplichtingen.

Dit willen we bereiken door: Ons allereerst te verdiepen in uw behoefte en wensen, dus wat is belangrijk voor u als klant. Om hier zoveel mogelijk invulling aan te geven, zetten wij al onze middelen in. Dit doen wij op een onafhankelijke, eerlijke, open, constructieve en kritische manier. Ons team staat voor u klaar.

Onze zorg : Met meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en nieuwbouw van ieder merk en type, zorgen wij van A tot Z voor uw liftinstallatie. Zo beheren wij uw liftinstallatie volgens de vereiste wet- en regelgeving. Onze transparante en eerlijke werkwijze levert 100% vakkundigheid. Dit biedt u de hoogste kwaliteit, onderhoudsovereenkomsten op maat, een keurige administratie, snelle aanrijtijden, 24/7 bereikbaarbeid voor storingen, energiebesparende oplossingen en het tijdig inplannen van periodieke keuringen en het assisteren hierbij. Onze kennis, capaciteit en manier van werken heeft een positief effect op de veiligheid en kwaliteit van uw installaties. Beleef de zekerheid van optimaal werkende liften door over te stappen naar H&K Lift Quality B.V. Vraag naar onze overstapservice en maak van uw zorg onze zorg.

© Copyright 2021